O nama

bend muzicki voz - bend za svadbe i proslave

Bend za svadbe i proslave!

Muzički voz je bend za svadbe i sve druge vrste proslava i veselja. Deo našeg repertoara, koji najčešće sviramo na našim svadbama i nastupima možete videti na našoj stranici repertoar. Ako među tim pesmama nema Vaše omiljene ne brinite, svaku pesmu koju poželite čuti biće odsvirana na Vašoj svadbi ili bilo kom drugom veselju.

bend za svadbe / muzika za svadbe / bend za venčanja, bendovi za svadbe

Mi smo jedan od retkih bendova koji na svojim svirkama zna da dozira jačinu zvuka do te mere da to bude prijatno za slušanje. U tome nam pomažu dva tehničara koji svoj deo posla, a to je da naš bend ima izuzetan i prijatan ton, rade na visoko profesionalnom nivou.

Par reči o nama

Grupa je osnovana, sada već davne 1995. godine i tokom svih ovih godina odsvirali smo bezbroj svadbi, raznih veselja, proslava, punoletstava i svih događaja gde je muzika neizbežna. Iza nas su stotine kilometara iskustva svirajući po mnogim mestima širom Srbije i van njenih granica. To iskustvo koje smo stekli svirajući mnogobrojne svadbe i proslave stavlja nas u red boljih i traženijih bendova. Muzički voz ima šest člana - četiri instrumenta i pet vokala:


  • dva glavna vokala
  • klavijaturista / vokal
  • gitarista / vokal
  • basista / vokal
  • i bubnjar

Do ovog nivoa kvaliteta koji danas imamo (a još se nismo obogatili) nije bilo lako stići. Imali smo i još uvek imamo redovne probe učeći nove pesme koje su tražene na svadbama i ostalim veseljima, a posebno pesme za prvi ples po želji mladenaca.

Nadam se da ćemo imati prilike da se sretnemo na nekoj svadbi, rođendanu ili nekom sličnom veselju i uverimo vas u naše tvrdnje. Do našeg susreta pogledajte naše snimke sa raznih svadbi i proslava.

Istorijat

Bend je pod ovim imenom osnovan još 1995. godine. U samom startu to su bili iskusni muzičari, sa dugim stažom po poznatim Beogradskim restoranima i klubovima. Ta tradicija benda, da u svom sastavu ima iskusne muzičare i izuzetne vokale, zadžala se i do danas. Godine su prolazile, bend je dobro radio, kako u okviru naših granica, tako i van njih.

Početkom 1999. godine, tačnije od marta, prestajemo sa radom zbog poznatih događaja i agresije na našu zemlju. Sredinom 2000.-te godine nastavljamo sa svirkama ali kao trio (Bane, Boris i Goran) a u septembru iste godine priključuje nam se i Marina Jovanović, vokal izuzetnih glasovnih mogućnosti a uz to i dvostruki pobednik veoma popularne muzičke emisije 3K-dur. Bend je u ne promenjenom sastavu nastupao sve do 2009. godine kada smo zbog odlaska Marine (udala se i živi u Novom Sadu) morali da potražimo novi vokal.

U periodu tih devet godina izdali smo dva CD-a, prvi 2002. godine (Stvorena od muzike) za PGP i drugi 2004. godine (Skitnica) za EURORAGLAS izdavačka kuća iz Švajcarske. Vredi pomeniti i da smo 2006. godine bili učesnici Zrenjaninskog festivala "Sunflower" sa pesmom "Srećan ti put". Dolaskom Marine u oktobru 2009. i Lane u januaru 2015. godine bend nastavlja sa radom uz još veću energiju i uz isti nivo kvaliteta koji nas krasi od samog osnivanja. Podmlađeni članovi bendu se priključuju 2018. godine (Vlada, Miša, Zoki) i svojim pojedinačnim kvalitetom čine da Muzički voz bude jedan od najboljih bendova za svadbe. Trenutni vokali (Jovana i Dule), uz posebnu energiju, daju visok kvalitet bendu koji zaslužuje.

Top